De Coster & zonen

Welkom bij De Coster & zonen

Brandstoffen, bouwmaterialen en tuinartikelen

Over ons

De traditie van de familie De Coster in het vak gaat reeds ver terug. De grootvader van huidig zaakvoerder Marc De Coster stichtte reeds decennia geleden een soortgelijke zaak. In 1979 begon zijn zoon zelf een bedrijf dat handelde in brandstoffen samen met zijn eigen zoon, Marc.
In februari 2015 nam de volgende generatie het over. Marc werd zaakvoerder en zijn zoon Jonas stapte mee in het bedrijf. Zo wordt de traditie van het familiebedrijf De Coster en Zonen verder gezet.

De Coster en Zonen begon zijn activiteiten in Haacht, maar heeft in de bijna 40 jaar sindsdien zijn reikwijdte aanzienlijk uitgebreid. De Coster levert nu brandstoffen, grondstoffen voor de tuin en bouwmaterialen in de hele regio tussen Antwerpen en Leuven.

Van bij het begin steunt De Coster en Zonen op dezelfde waarden, die het blijvende succes van het bedrijf verklaren. Het bedrijf streeft naar klantentevredenheid door een strenge controle van de kwaliteit van de producten en een plichtsgetrouwe nadruk op snelheid en flexibiliteit. Ook in de winter, wanneer de nood het hoogst is, garandeert De Coster en Zonen een vlotte en snelle levering.

De Coster & zonen - brandstoffen bouwmaterialen en tuinartikelen

Openingsuren

Maandag 08u-12u & 13u-18u
Dinsdag 08u-12u & 13u-18u
Woensdag 08u-12u & 13u-18u
Donderdag 08u-12u & 13u-18u
Vrijdag 08u-12u & 13u-18u
Zaterdag 08u-12u & 13u-16u

Zondag en feestdagen gesloten